Divizia A la handbal feminin

CSU Neptun, din nou lider. Constănțencele au profitat de înfrângerea Științei

191
CSU Neptun, din nou lider. Constănțencele au profitat de înfrângerea Științei - csuneptun-1578863228.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină CSU Neptun Constanța a câștigat, sâmbătă, în deplasare, partida cu CSM București II, din etapa a 15-a a Diviziei A la handbal feminin, Seria B. 


Handbalistele pregătite de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie s-au impus cu scorul de 34-28 (17-11), într-un meci în care chiar și portărița Emanuela Ivașcu a marcat de două ori. 


Celelalte goluri ale formației constănțene au fost înscrise de Mihaela Stănciulescu 9, Ana Maria Gîjulete 7, Bianca Căldare 5, Andreea Ciucanu 5, Narcisa Verde 3, Ana Oprică 2 și Denisa Bari 1. 


În urma acestei victorii și a înfrângerii echipei CSU Știința București în meciul cu Danubius, scor 26-28, CSU Neptun a revenit pe prima poziție a clasamentului Seriei B, grație golaverajului superior. 


CSU Neptun va disputa următorul joc oficial pe teren propriu, miercuri, 15 ianuarie, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor fiind programat duelul din 16-imile de finală ale Cupei României, cu CS Universitatea Cluj. 


Iar sâmbătă, 18 ianuarie, tot la Sala Sporturilor, în etapa a 16-a de campionat, handbalistele constănțene vor evolua în compania ultimei clasate, ACS Spartac UNEFS București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6661 secunde