CSU Neptun Constanța a reușit transferul anului!

364
2
CSU Neptun Constanța a reușit transferul anului! - karate-1382641836.jpg

Articole recomandate

Începând cu data de 1 noiembrie, sportivul Alexandru Neagu, de la CS Marea Neagră Constanța, va fi transferat la CSU Neptun Constanța, al Universității Maritime. Ambele cluburi sunt membre ale Federației Române de Arte Marțiale de Contact. Alexandru Neagu este în prezent student în anul I la Facultatea de Electromecanică Navală, specializarea Electromecanică. Fiind în această situație, conducerea CS Marea Neagră a luat decizia de a-l transfera la CSU Neptun la secția de arte marțiale a acestui club. Prin acest transfer, CSU Neptun se întărește cu cel mai valoros sportiv de la CS Marea Neagră.  Alexandru Neagu este sportiv în cadrul clubului de la vârsta de 7 ani; a fost multiplu campion național de karate, campion mondial de karate la copii (în anul 2002, în Ungaria), este multiplu campion național de kung-fu, campion european și mondial de kung-fu, multiplu medaliat la peste 100 de concursuri de arte marțiale naționale și internaționale. Este, practic, cel mai bun sportiv din istoria de 22 de ani a clubului Marea Neagră. "Alexandru va participa, în continuare, la antrenamente și spe-răm ca programul de la facultate să-i permită să participe și la campionate, ca să aducă medalii pentru CSU Neptun. Condu-cerea CS Marea Nea-gră a acceptat acest transfer al celui mai valoros sportiv al clu-bului, ca o recunoaș-tere a sprijinului pe care conducerea UMC, președintele CSU Neptun, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait l-a acordat în ultimii opt ani kung-fu-ului. Sperăm ca Alexandru Neagu să își confirme valoarea și sub noile culori ale clubului studențesc", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

În prezent, sportivii de la CS Marea Neagră se antrenează împreună cu studenții de la CSU Neptun la Complexul Sportiv Universitar din bd. Aurel Vlaicu (fosta sală Hidrotehnica). În acest complex sportiv studențesc, conducerea UMC a amenajat un spațiu special pentru desfășurarea antrenamentelor de arte marțiale. Ovidiu ADRIAN

Comentează știrea

eu
25 octombrie 2013
florin

Sa va spuna florin iordanoaia cum la prins controlul pe 40 fara bilet si facea pe el de frica:))))

Nicu
25 octombrie 2013
Minciuni

Iordanoaia locuieste in Limanu si face naveta zilnic cu masina personala. Acum 20 de ani cand circula cu troleibuzul avea abonament pe toate liniile. Asa ca minti, daca vrei sa arunci cu noroi in el, cauta altceva.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2095 secunde