Divizia A la handbal feminin

CSU Neptun așteaptă duelul cu CS Danubius Călărași

228
CSU Neptun așteaptă duelul cu CS Danubius Călărași - csuneptun-1581022725.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța este lider în Seria B a Diviziei A, cu 40 de puncte acumulate în 15 meciuri jucate. Fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie se pregătesc pentru o nouă partidă importantă în campionat. 


Sâmbătă, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor, CSU Neptun va primi vizita echipei CS Danubius Călărași. Oaspetele se află într-o situație dificilă, ocupând locul 4, cu 23 de puncte, dar echipa din Călărași urmează să fie depunctată cu un punct, din cauza faptului că, la ultimul meci din campionat, a folosit o handbalistă fără drept de joc. 


CSU Neptun pare îndreptățită să se gândească la promovarea pe prima scenă a handbalului românesc, formația de pe litoral fiind lider, la trei "lungimi" în fața ocupantei locului secund, CSU Știința București. Cele două echipe au mers cap la cap aproape întreg sezonul până în prezent, însă formația din capitală a scăzut ritmul în ultimele etape. 


Una dintre cele mai importante piese ale echipei constănțene este Bianca Căldare, cea care aproape la fiecare meci disputat marchează de cele mai multe ori. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4621 secunde