Turneul final al CN de rugby juniori U16

CSS Bârlad, noua campioană națională. CS Cleopatra, doar pe locul 5

256
1
CSS Bârlad, noua campioană națională. CS Cleopatra,  doar pe locul 5 - cssbarlad-1497187229.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", s-a stabilit ierarhia finală a Campionatului Național de rugby juniori U16.

În meciul pentru locurile 7-8, atât RC Săcele, cât și Callatis Mangalia nu s-au putut prezenta, deoarece au avut foarte multe accidentări și nu au putut respecta regula de a trece cel puțin 18 jucători pe foaia de joc. Federația Română de Rugby a sancționat ambele echipe cu pierderea jocului, scor 0-5, și clasarea acestora pe locul 8.

Duelul pentru locurile 5-6 nu a avut istoric. CS Cleopatra Mamaia a spulberat-o pe CSM București, scor 47-0 (21-0), și a încheiat turneul pe locul 5, departe de obiectivul propus la startul acestuia - clasarea pe podium.

Finala mică a fost la fel de dezechilibrată precum jocul pentru locurile 5-6. CT "Dinicu Golescu" București a surclasat-o pe LPS Focșani cu 60-5 și a obținut medaliile de bronz.

Trofeul și titlul pentru "cea mai valoroasă echipă din țară" la această categorie de vârstă au fost obținute de rugbiștii de la CSS Bârlad, după o finală câștigată, scor 20-12, împotriva celor de la Metrorex București. Moldovenii au terminat competiția cu victorii pe linie, reprezentând, totodată, și surpriza plăcută a turneului. 

Comentează știrea

Dobrogean
12 iunie 2017
Rugby

PACAT......Erau asteptari mari anul acesta de la echipa noastra favorita....capul sus baieti,e foarte greu dar trebuie sa mergem inainte.Sau remarcat cativa baieti,sa speram ca vor fi selectionati la Lotul National.Felicitari echipei din Barlad pentru titlul castigat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0663 secunde