CSM București pierde la Ljubljana

609
CSM București pierde la Ljubljana - handbalcsm-1551609887.jpg

Articole de la același autor

CSM București a fost învinsă în deplasare de formația slovenă RK Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 23-22 (12-11), sâmbătă, într-un meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Decimată de accidentări, fără Sabina Jacobsen, Amanda Kurtovic, Andrea Lekic, Majda Mehmedovic, Cristina Neagu, campioana României a făcut cel mai slab joc din actuala ediție a competiției.

CSM București a avut o primă repriză modestă, a condus o singură dată, cu 1-0, iar la pauză Krim avea un gol în plus pe tabelă, 12-11, după ce echipa antrenată de Dragan Dzukic a pierdut-o și pe Claudia Constantinescu, care a primit cartonaș roșu (min. 21). ''Tigroaicele'' au reușit egalarea în debutul reprizei secunde (31), după care au urmat 15 minute fără gol pentru echipa bucureșteană, Krim desprinzându-se la 19-12.

CSM a început o cursă de urmărire și a reușit să se apropie pe tabela de marcaj, pierzând la un singur gol, 22-23.

Iulia Curea a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Capitală, cu 9 goluri. Pentru CSMB au mai înscris Barbara Lazovic 5 goluri, Dragana Cvijic 3, Elizabeth Omoregie 3, Jovanka Radicevic 1, Oana Manea 1.

Pentru Krim au punctat Tjasa Stanko 8 goluri, Tamara Mavsar 4, Lamprini Tsakalou 4, Polona Baric 4, Nina Zulic 1, Sara Ristovska 1, Dora Krsnik 1.

Meciul a fost arbitrat de rusoaicele Viktoria Alpaidze și Tatiana Berezkina, iar delegat EHF a fost slovena Anja Freser.

În clasament, Gyori Audi ETO KC ocupă primul loc, cu 15 puncte, urmată de Vipers Kristiansand, 10 puncte, CSM București, 10 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 9 puncte, RK Krim Mercator, 5 puncte, Thuringer HC, 1 punct. CSMB și Krim au un joc în plus.

CSM București va juca ultimul meci pe 8 martie, acasă, cu Thuringer HC. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3729 secunde