CSA Steaua București propune grila de formare și la tenis de masă

705
CSA Steaua București propune grila de formare și la tenis de masă - csasteaua-1518114182.jpg

Articole de la același autor

V-am prezentat, ieri, cum a reușit CSA Steaua București să le "sufle" celor de la CS Mangalia, una dintre cele mai valoroase tinere luptătoare din țară, dubla vicecampioană la cadeți, Andreea Ana (17 ani). 


Conform spuselor celui care a antrenat-o opt ani de zile, Marian Oancea, aceasta a fost convinsă de cei de la lotul național să-și depună memoriul la Federația Română de Lupte, ca mai apoi CSA Steaua București să aibă posibilitatea de a-i achita grila de formare și de a o transfera. Se pare că astfel de "practici" nu sunt întâmplătoare la nivelul clubului bucureștean și par motivați să "confiște" cei mai buni sportivi din țară. 


Ultima ispravă a avut loc în cadrul Consiliului Director al Federației Române de Tenis de masă, acolo unde Bogdan Marinescu, direct răspunzător de sporturile individuale la CSA Steaua București, a venit cu propunerea surprinzătoare de a introduce și în tenisul de masă grila de formare. Inițiativă refuzată din start de către directorul Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța, Andrei Szemerjai, însă situația este departe de a se fi rezolvat.


"Le-am zis în față: « Ați luat-o pe Eliza Samara pe nimic. N-ați dat un leu. Ați luat-o pe luptătoarea de la Mangalia, ați mai luat o atletă de la Bacău, de-i plânge antrenorul cu vorbe și acum. Nu suntem chiar așa de proști». Pe fata de la Bacău au înnebunit-o de cap la lotul național, că acolo se întâmplă toate relele. Au convins-o. I-au dat bani, i-au promis salariu bun, normal că fata a cedat. Acum vor să ne ia și jucătorii de tenis de masă? Nu se poate așa ceva", a declarat Andrei Szemerjai.


În acest moment, de la Constanța se dă ora exactă în tenisul de masă românesc. Sportivii constănțeni domină concursurile naționale, iar în cele internaționale, Eliza Samara, Cristian Pletea sau Elena Zaharia se bat, de la egal la egal, cu sportivii din Asia. De asemenea, să nu uităm că orașul de la malul mării îl mai are în slujba sa, încă, pe Viorel Filimon, unul din cei mai valoroși antrenori de tenis de masă din lume. Dacă propunerea va fi aprobată și se vor stabili grile, sunt foarte mari șanse ca Elena Zaharia și Cristian Pletea să ia drumul Capitalei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : Eliza Samara, prezentă la Europe Top 16 Cup
Pagina a fost generata in 0.4369 secunde