Turul Superligii Naționale la tenis de masă

CS Top Start TT și CS Farul, pe podium

210
CS Top Start TT și CS Farul, pe podium - cstopstar-1507563373.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de tenis de masă CS Top Star TT Constanța a participat, în perioada 4-8 octombrie, la Buzău, la turul Superligii Naționale. 


În componența Cristian Pletea, Alexandru Lipan, Antonio Pletea și Cristian Grigore, team-ul constănțean a încheiat competiția pe locul trei, cu cinci victorii (5-0 cu Poli Cluj-Napoca, 5-2 cu Electrica Sfântu Gheorghe, 5-4 cu CSM Bistrița, 5-2 cu CSU Craiova și 5-2 cu CSS Odorheiu Secuiesc) și două înfrângeri (2-5 cu CS Mioveni și 3-5 cu CS Pristavu Câmpulung). 


Obiectivul declarat al echipei antrenate de Andrei Filimon și Elena Sebe este acela de a se clasa pe locurile 1-6 la finalul competiției, la prima participare în Superliga Națională, iar începutul este unul mai mult decât promițător. 


"După mulți ani de experiență, pot afirma că, anul acesta, valoarea campionatului intern a crescut mult față de sezoanele trecute, probabil și datorită emulației create de marile rezultate obținute de jucătorii români pe plan internațional. Au fost meciuri grele și, deși mă așteptam să ne clasăm în jurul locurilor 4-5, băieții s-au mobilizat foarte bine, obținând o victorie frumoasă cu CSM Bistrița", a declarat Andrei Filimon.


Tot pe poziția a treia s-a clasat și CS Farul Constanța, în Superliga Națională pe echipe, dar la feminin. 


Antrenorul Viorel Filimon a mizat pentru această etapă pe Alina Zaharia, Ana Maria Sebe, Elena Zaharia și Camelia Mitrofan, iar bilanțul a fost unul bun: cinci victorii (5-3 cu Poli Iași, 5-1 cu Poli Cluj-Napoca, 5-2 cu Romgaz Mediaș, 5-0 cu CS Pristavu Câmpulung și 5-0 cu Dunărea Giurgiu) și două înfrângeri (3-5 cu ACS Dumbrăvița și 2-5 cu CSM Arad). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7652 secunde