CS Tomis vrea două victorii de Mărțișor

1397
CS Tomis vrea două victorii de Mărțișor - d460692b736e736cba826e240e6dead1.jpg
Echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța se pregătește să susțină, săptămâna aceasta, două meciuri capitale, de rezultatele cărora depinde îndeplinirea sau nu a obiectivului - calificarea în cupele europene.

Pentru a mai spera la "trenul de Europa", CS Tomis (7, 16 p) este obligată să promoveze cele două examene programate săptămâna aceasta.
Primul dintre ele va avea loc joi, de la ora 16.00, în direct la Digi Sport, în etapa a 17-a a Ligii Naționale, la București, adversară fiind Rapid, o formație aflată pe locul 13, penultimul, cu doar 6 puncte. Echipa antrenată de Victor Dăbuleanu ia în calcul doar varianta victoriei, dar va trage cu urechea și spre sălile în care evoluează contracandidatele sale, cu speranța că acestea vor face pași greșiți.
Runda se deschide mâine, cu jocul U Cluj - Rulmentul Brașov, restul partidelor urmând a se desfășura joi, de la ora 17.00: U Reșița - Cetate Deva, HCM Baia Mare - HC Oțelul Galați, HC Zalău - HCM Roman și Știința Bacău - HC Dunărea Brăila. Meciul Oltchim - HCM Buzău, scor 45-24, s-a disputat în devans.
Tomisul va încheia săptămâna cu o nouă bătălie "la baionetă". Duminică, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, constănțencele pri-mesc replica HCM-ului Baia Mare, o aspirantă la podium, care și-a vândut întotdeauna scump pielea pe litoral. Și de data aceasta, Mihaela Pârâianu și compania sunt condamnate să câștige, pentru că, în eventualitatea unui eșec, visul frumos al cupelor europene se va destrăma.
v v v
Iubitorii handbalului masculin au posibilitatea de a urmări, săptămâna aceasta, două dueluri "de foc": Steaua - UCM Reșița (vineri, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport), în etapa a 19-a a Ligii Naționale, și Pick Szeged - HCM Constanța (duminică, de la ora 18.15, în direct la Sport.ro), în ultima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Stire din Sport : Bateți-i pe greci, să vină optimile!
Pagina a fost generata in 0.3653 secunde