CS Tae Keon Hârșova încheie anul 2016 pe podium

1928
1
CS Tae Keon Hârșova încheie anul 2016 pe podium - csharsova-1481043784.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Tae Keon Hârșova a participat, zilele trecute, la cea de-a Vl-a ediție a competiției sportive de taekwondo-WTF Trofeul Bolintin Vale, ce a avut loc în incinta sălii de sport a Școlii gimnaziale nr. 1 din Bolintin Vale, concurs ce a încheiat calendarul competițional al Federației Române de Taekwondo WTF din acest an. 


La acest concurs, au participat 262 de sportivi de la 22 cluburi din țară, CS Tae Keon fiind prezent cu un număr de 20 sportivi, trei instructori și doi arbitri. În urma meciurilor desfășurate, sportivii clubului din Hârșova au reușit să câștige mai multe medalii: 10 de aur, 5 de argint, 3 de bronz. 


"În acest an, clubul nostru a participat la opt competiții naționale și a adunat în total 49 medalii de aur, 33 medalii de argint și 37 medalii de bronz. Pentru realizările din acest an, dorim să mulțumim tuturor sportivilor, instructorilor, sponsorilor, Federației Române de Taekwondo WTF, partenerilor oficiali", a declarat președintele CS Tae Keon Hârșova, Mihaela Micu.


Comentează știrea

Simona
7 decembrie 2016
Cstk

Bravo! Felicitări!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5776 secunde