€ 4.6658
£ 5.3102
$ 4.0493

Mai multe ştiri online:

CS Spicu Horia, locul trei la Campionatul Național de oină pentru juniori

Ştire online publicată Marţi, 14 Noiembrie 2017. Autor: Mihai CHELEȘ
Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” din Zalău a găzduit, în week-end, Campionatul Național de oină rezervat junioarelor ll și lll, un eveniment organizat de Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului, Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, în colaborare cu Primăria Zalău și Școala Gimnazială Dragu. 


La junioare ll, s-au înscris nouă echipe, care au fost împărțite în două grupe: A: Progresul Băilești, Dinamic Coruia, Spicu Horia, Univest Arad, Politehnica Cluj; B: Dacia Mioveni, Tisa Sighet, CS Siretul Bacău, Cleopatra Mamaia. 


La capătul unor meciuri extrem de spectaculoase, titlul de campioană a fost cucerit de Progresul Băilești, care a trecut în marea finală de Dacia Mioveni, scor 6-2. În finala mică, Dinamic Coruia a învins pe Tisa Sighet, scor 4-0. 


În concursul junioarelor lll, în lupta pentru titlu s-au aflat tot nouă echipe, împărțite în două grupe: A: Dacia Mioveni, Spicu Horia, Dinamic Coruia, Politehnica Cluj, Tisa Sighet; B: Progresul Băilești, Univest Arad, CS Siretul Bacău și Cleopatra Mamaia. 


În ultimul act, Dacia Mioveni a dispus de Progresul Băilești, scor 6-2, în timp ce finala mica a fost câștigată de Spicu Horia, 4-0 cu Univest Arad. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8501 secunde