CS Spicu Horia, locul trei la Campionatul Național de oină pentru juniori

150
CS Spicu Horia, locul trei la Campionatul Național de oină pentru juniori - csspicu-1510593261.jpg

Articole de la același autor

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv "Avram Iancu" din Zalău a găzduit, în week-end, Campionatul Național de oină rezervat junioarelor ll și lll, un eveniment organizat de Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului, Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, în colaborare cu Primăria Zalău și Școala Gimnazială Dragu. 


La junioare ll, s-au înscris nouă echipe, care au fost împărțite în două grupe: A: Progresul Băilești, Dinamic Coruia, Spicu Horia, Univest Arad, Politehnica Cluj; B: Dacia Mioveni, Tisa Sighet, CS Siretul Bacău, Cleopatra Mamaia. 


La capătul unor meciuri extrem de spectaculoase, titlul de campioană a fost cucerit de Progresul Băilești, care a trecut în marea finală de Dacia Mioveni, scor 6-2. În finala mică, Dinamic Coruia a învins pe Tisa Sighet, scor 4-0. 


În concursul junioarelor lll, în lupta pentru titlu s-au aflat tot nouă echipe, împărțite în două grupe: A: Dacia Mioveni, Spicu Horia, Dinamic Coruia, Politehnica Cluj, Tisa Sighet; B: Progresul Băilești, Univest Arad, CS Siretul Bacău și Cleopatra Mamaia. 


În ultimul act, Dacia Mioveni a dispus de Progresul Băilești, scor 6-2, în timp ce finala mica a fost câștigată de Spicu Horia, 4-0 cu Univest Arad. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3927 secunde