Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința pierde meciul trei cu Olimpia CSU Brașov

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa feminină CS Phoenix-Știința Constanța a pierdut meciul trei disputat, la Sala Sporturilor, în compania Olimpiei CSU Brașov, scor 56-65 (28-38), din faza sferturilor de finală ale play-off-ului Ligii Naționale.

Pentru echipa constănțeană, au înscris Jelena Jovanovic (14 puncte), Vladinka Erak (12), Ecaterina Armanu (10), Chelsea Douglas (9), Bianca Fota (6) și Andreea Beldian (5).

În acest moment, scorul la general este 2-1 pentru formația din Brașov, iar CS Phoenix este obligată să câștige meciul de astăzi, de la ora 18, din Sala Sporturilor, pentru a împinge confruntarea în duelul decisiv, ce ar urma să aibă loc la Brașov, vineri, 19 aprilie, de la ora 18. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8620 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8958 secunde