€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința întâlnește "cenușăreasa" grupei, în deplasare

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Decembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța va evolua sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 19, împotriva celor de la CS Agronomia București, într-o partidă contând pentru etapa a Xll-a a Ligii Naționale, Grupa B.

În tur, la Constanța, formația antrenată de Predrag Stanojcic și Volha Tămârgeanu s-a impus la o diferență clară, scor 73-55.

Vor fi față în față două formații aflate la poli opuși: CS Phoenix-Știința Constanța ocupă prima poziție, cu 16 puncte, neînvinsă pe teren, în timp ce Agronomia București se situează pe ultima poziție, cu 11 puncte.

v v v

CS Phoenix-Știința organizează sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 18, la Sala Sporturilor, un meci caritabil între echipa feminină de senioare a clubului și MK NATO Forces, format din militarii americani de la baza Mihail Kogălniceanu. 

Evenimentul denumit „Shoebox” a ajuns la ediția a doua și vizează strângerea de alimente, haine, rechizite și orice fel de donații care pot face mai ușoare sărbătorile familiilor mai puțin norocoase din județ. Acesta va fi biletul de acces la meci. Fiecare contribuie cu ce poate. Un alt punct de colectare al donațiilor va fi INFO Desk, de la centrul comercial VIVO! Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37469 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2222 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7553 secunde