CS Phoenix-Știința a revenit pe primul loc în Liga Națională

336
CS Phoenix-Știința a revenit pe primul loc în Liga Națională - csphoenix-1543163685.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a învins, sâmbătă, în deplasare, pe CS Municipal Alexandria, scor 74-50 (38-31), într-o partidă restantă din etapa a Vll-a a Ligii Naționale de baschet feminin, Grupa B.

Jucătoarele antrenate de Predrag Stanojcic și Volha Tămîrgeanu au condus ostilitățile cap-coadă, demonstrându-și superioritatea tehnico-tactică. Gazdele au oferit o ripostă bună constănțencelor, dar nu au avut capacitatea de a le opri din drumul spre victorie.

Punctele formației câștigătoare au fost reușite de Jelena Jovanovic (18), Bianca Fota (17), Chelsea Douglas (16), Ecaterina Armanu (8), Andreea Beldian (5), Vladinka Erak (4), Cristiana Cutaș (3), Teodora Armanu (1) și Andreea Fleșer (1).

A fost primul meci oficial la CS Phoenix pentru Ecaterina Armanu după primele minute bifate în tricoul reprezentativei de senioare a României, în ultimele două partide din calificările pentru Campionatul European din 2019, cu Franța (61-90) și Finlanda (71-60).

În urma acestui succes, CS Phoenix-Știința revine pe prima poziție a clasamentului, cu 12 puncte acumulate în primele șapte dueluri - 6 victorii și o înfrângere (fără punct în clasament, la "masa verde"). Pe teren, CS Phoenix rămâne invincibilă și se apropie tot mai mult de promovarea în prima grupă a Ligii Naționale, grupă în care se regăsesc cele mai bune opt formații din țară.

Partida restantă cu CS Municipal Alexandria s-a disputat sâmbătă, la cererea echipei gazde, acceptată de conducătorii echipei de pe litoral. Următoarea etapă are loc chiar astăzi, când CS Phoenix-Știința întâlnește pe ACS KSE Târgu Secuiesc, la Sala Sporturilor, de la ora 12. În tur, la Târgu Secuiesc, constănțencele s-au impus fără probleme, scor 69-42, și sunt favorite certe și de data aceasta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4171 secunde