Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința învinge pe CSU Cluj și termină Grupa Roșie pe locul 6

319
CS Phoenix-Știința învinge pe CSU Cluj și termină Grupa Roșie pe locul 6 - csphoenix-1552856802.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a obținut o victorie importantă, sâmbătă, la Sala Sporturilor, împotriva formației CS Universitatea Cluj, scor 72-53 (37-30), într-o partidă contând pentru etapa a Xlll-a a Ligii Naționale, Grupa Roșie. 


În urma acestei victorii, formația antrenată de Predrag Stanojcic și Volha Tămârgeanu a câștigat lupta pentru locul șase, ce îi oferă în play-off adversarul situat pe locul trei în Grupa Roșie, CSTBv Olimpia CSU Brașov. 


Punctele constănțencelor au fost marcate de Vladinka Erak (24), Chelsea Douglas (20), Jelena Jovanovic (9), Bianca Fota (7), Ecaterina Armanu (5), Cristiana Cutaș (4), Andreea Fleșer (2) și Andreea Beldian (1). 


"Încet, dar sigur, CS Phoenix-Știința Constanța devine un nume important în baschetul feminin românesc. Așa cum au promis, fetele noastre și-au luat revanșa în fața propriilor suporteri și au bifat al treilea succes în Grupa Roșie a Ligii Naționale. O performanță la care nici cei mai optimiști dintre noi n-am visat la startul campionatului. Această nouă performanță se adaugă celei bifate în urmă cu puțin timp, calificarea în Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, încununând astfel un sezon de excepție pentru echipa noastră", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 
În următoarea rundă, programată sâmbătă, 23 martie (ora 17), CS Phoenix-Știința Constanța va juca pe terenul celor de la ICIM Arad. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4269 secunde