Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința, al treilea duel cu Olimpia CSU Brașov

291
CS Phoenix-Știința, al treilea duel cu Olimpia CSU Brașov - csphoenix-1555090205.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța va juca duminică, 14 aprilie, de la ora 18, la Sala Sporturilor, contra formației Olimpia CSU Brașov, în meciul trei din cadrul sferturilor de finală ale play-off-ului Ligii Naționale. 
După primele două confruntări, de la Brașov, scorul la general este egal, 1-1. Meciul cu numărul patru este programat tot la Constanța, marți, 16 aprilie, de la ora 18. Cu două succese, CS Phoenix-Știința poate scrie istorie, izbutind o clasare în primele patru echipe ale țării. 
În acest sens, tânărul club constănțean a lansat o invitație către toți iubitorii sportului de pe litoral, să le fie alături în număr cât mai mare, în cele două partide contra brașovencelor: "În acest week-end, avem nevoie de voi mai mult ca niciodată. Dacă nu aveți altceva mai bun de făcut, luați-vă copilul, nepoțelul, iubita, iubitul, vecinul sau prietenii și veniți la sală pentru a le demonstra tuturor că noi, constănțenii, iubim și apreciem performanța și știm să ne ajută favoriții atunci când aceștia au cea mai mare nevoie. Împreună suntem mai puternici!" 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4112 secunde