Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința a pierdut la București. Constănțencele, în fața derby-ului cu liderul

162
CS Phoenix-Știința a pierdut la București. Constănțencele, în fața derby-ului cu liderul - csphoenix-1581023058.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța se întoarce acasă fără niciun punct din deplasarea de la București, acolo unde, miercuri seară, a evoluat împotriva Agronomiei. Adversara a fost mai bine pregătită din punct de vedere fizic și asta s-a văzut pe tabela de marcaj. 


Fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă nu au avut prea multe șanse în fața gazdelor, chiar dacă înaintea meciului, moralul echipei a fost unul ridicat. La finalul celor patru sferturi, scorul a arătat 71-66 pentru Agronomia București și astfel CS Phoenix-Știința Constanța a ratat șansa să urce pe primul loc în Grupa B a Ligii Naționale de baschet feminin. 
Echipa de pe litoral să află pe poziția a treia, cu 15 puncte, la trei "lungimi" în spatele liderului ACS KSE Târgu Secuiesc, având șase victorii și cinci înfrângeri. 


Din păcate pentru formația din Dobrogea, meciurile din deplasare sunt din ce în ce mai grele și acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori din cauza programului încărcat. Dacă, la Sala Sporturilor, CS Phoenix-Știința nu a mai simțit de ceva vreme gustul înfrângerii, iată că, atunci când evoluează în deplasare, baschetbalistele din Constanța nu se pot concentra la capacitate maximă. 


"Începutul de an ne-a găsit mai mult pe drumuri, iar acest lucru se reflectă direct asupra rezultatelor obținute în faza a doua a Ligii Naționale. Mai mult decât atât, deplasările încep să se transforme într-un adevărat coșmar pentru noi în acest sezon. 
Dacă în meciurile din Sala Sporturilor din Constanța n-am mai cunoscut gustul amar al înfrângerii de două luni, lucruri se schimbă radical când trebuie să evoluăm departe de casă. Asta nu este însă nicio scuză pentru noi, mai ales că în fiecare dintre partidele din deplasare jucate în acest an am pornit cu prima șansă la victorie. 


Avem, însă, puterea de a ne accepta înfrângerile, oricât de dureroase ar fi ele, și încrederea că tot noi vom fi cele care vor îndrepta lucrurile", au fost concluziile conducerii clubului de la malul mării. 


XXX 
CS Phoenix-Știința se pregătește acum pentru un nou meci extrem de dificil. Elevele lui Carmin Popa și ale Ramonei Coroamă vor primi, la Sala Sporturilor, vizita liderului din Grupa B a Ligii Naționale, ACS KSE Târgu Secuiesc. 
Oaspetele au nouă victorii și nu au cunoscut până în prezent gustul înfrângerii. 


Chiar și în aceste condiții, CS Phoenix-Știința trebuie să țină steagul sus și să lupte în fiecare dintre cele patru sferturi pentru a continua parcursul bun pe care îl are la meciurile de pe teren propriu.


Partida dintre CS Phoenix-Știința Constanța și ACS KSE Târgu Secuiesc va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4301 secunde