CS Phoenix pune în mișcare "Caravana - Sănătate prin Sport"

226
CS Phoenix pune în mișcare

Articole de la același autor

CS Phoenix Constanța, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și al Consiliului Local Constanța, a demarat programul educațional "Caravana - Sănătate prin Sport", ce are ca principiu dezvoltarea armonioasă și autentică a fiecărui copil pentru o viață armonioasă și sănătoasă, prin practicarea sportului. 


Cu ocazia acestui eveniment, astăzi, de la ora 13, în amfiteatrul din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității "Ovidius" - baza nautică, va avea loc o conferință de presă în care vor fi prezentate public toate detaliile proiectului. 


Programul se va desfășura în unitățile școlare din municipiul Constanța și se adresează elevilor de gimnaziu cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, în speranța insuflării practicării sportului, în general a baschetului, handbalului și a fotbalului, pentru o viață mai sănătoasă și o dezvoltare fizică și cognitivă mai bună. 


"Caravana - Sănătate prin Sport" vine și în ajutorul unităților de învățământ de stat cu clasele I-Vlll din municipiul Constanța prin dotarea acestora cu echipamente și materiale sportive, precum și premii pentru participanții la program. 


Parteneri ai programului sunt Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Federația Română Sportul pentru Toți și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9401 secunde