Stirile zilei de Luni, 23 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

CS Phoenix pune în mișcare "Caravana - Sănătate prin Sport"

Ştire online publicată Miercuri, 13 Septembrie 2017. Autor: Mihai CHELEȘ
CS Phoenix Constanța, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și al Consiliului Local Constanța, a demarat programul educațional „Caravana - Sănătate prin Sport”, ce are ca principiu dezvoltarea armonioasă și autentică a fiecărui copil pentru o viață armonioasă și sănătoasă, prin practicarea sportului. 


Cu ocazia acestui eveniment, astăzi, de la ora 13, în amfiteatrul din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius” - baza nautică, va avea loc o conferință de presă în care vor fi prezentate public toate detaliile proiectului. 


Programul se va desfășura în unitățile școlare din municipiul Constanța și se adresează elevilor de gimnaziu cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, în speranța insuflării practicării sportului, în general a baschetului, handbalului și a fotbalului, pentru o viață mai sănătoasă și o dezvoltare fizică și cognitivă mai bună. 


„Caravana - Sănătate prin Sport” vine și în ajutorul unităților de învățământ de stat cu clasele I-Vlll din municipiul Constanța prin dotarea acestora cu echipamente și materiale sportive, precum și premii pentru participanții la program. 


Parteneri ai programului sunt Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Federația Română Sportul pentru Toți și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8586 secunde