CS Phoenix Constanța, start în Liga Națională de baschet feminin

Vineri, 04 Octombrie 2019
321
Echipa feminină de baschet Club Sportiv Phoenix-Știința Constanța își începe aventura, sâmbătă, în Liga Națională de baschet feminin. Jucătoarele de la malul mării vor da piept, de la ora 16.00, în sala de jocuri a Complexului "Tomis" din strada Flămânda, chiar cu campioana României, ACS Sic Sepsi Sfântu Gheorghe. 


Antrenorii Carmin Popa și Ramona Coroamă au misiunea de a duce echipa cât mai sus în clasamentul Ligii Naționale. 
Dintre jucătoarele care au evoluat anul trecut la CS Phoenix-Știința, doar șapte au mai rămas să lupte alături de echipa de la malul mării în acest sezon. Este vorba despre sârboaica Vladinka Erak și româncele Andreea Beldian, Maria Florea, Ana Maria Fulop, Alexandra Marcu, Bianca Florea și Alexia Grancea. 


Pentru a avea parte de un parcurs cât mai bun în actualul sezon, CS Phoenix-Știința s-a și întărit în această vară. La echipa de pe litoral au sosit Mădălina Geleriu, Andreea Mititelu, Denisa Alexandra Vați, Sydnee McDonald (SUA), Lauren "Boogie" Brozoski (SUA), Katarina Matijevic (Croația), Drazana Vulic (Serbia), alături de alte junioare din Constanța. 


"Dacă sâmbătă, 5 octombrie, nu aveți alt program, vă așteptăm alături de noi, la Sala Tomis, de la ora 16.00, pentru a face cunoștință cu noua echipă care va reprezenta Constanța în baschetul feminin din România, dar și pentru a le încuraja pe fete, pentru că au nevoie de susținerea voastră. Reprezentăm Phoenix, reprezentăm Constanța!", a declarat președintele CS Phoenix Constanța, Cristian Mănăstireanu. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.286 secunde