€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

CS Phoenix Constanța, prea puternică pentru ACS KSE Târgu Secuiesc

Ştire online publicată Luni, 02 Aprilie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa feminină de baschet CS Phoenix Constanța a mai izbutit o victorie concludentă în drumul către turneul final de promovare, ieri, în Sala Sporturilor, împotriva celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc, scor 72-46 (38-23), în cel de-al unsprezecelea meci din cadrul turneului semifinal al Ligii l.


Încă din primul minut, antrenorii gazdelor Predrag Stanojcic și Dan Constantinescu au trimis în teren cele mai în formă jucătoare ale echipei. Cu americancele Jassany Williams și Chelsea Douglas vârfuri de lance, CS Phoenix a început să adune puncte și să stabilească o diferență liniștitoare. Astfel, după primul sfert, constănțencele conduceau cu 22-10. Chiar dacă au schimbat liniile constant, CS Phoenix nu a scăzut nicio secundă ritmul de joc, în fața unei echipe extrem de tinere, din Ținutul Secuiesc. Mult mai rapide și mai clare în exprimare, cu o bancă de rezerve mai solidă și cu tehnică net superioară, jucătoarele de la CS Phoenix s-au impus, într-un final, cu 72-46. Din păcate, victoria a fost umbrită de accidentarea la gleznă a jucătoarei Anca Crăciun, ce va fi supusă unor controale amănunțite. În afara celor două jucătoare de peste ocean, Williams și Douglas, s-au mai remarcat de la echipa învingătoare Bianca Fota, Selena Kirberg și Teodora Armanu.


Astăzi, de la ora 14.00, de data aceasta în sala Complexului „Tomis”, din strada Flămânda, CS Phoenix va juca în compania ultimei clasate, CS Sportul Studențesc București, în ceea ce ar trebui să fie biletul pentru turneul final al Ligii l, acolo unde vor lupta pentru promovarea în Liga Națională.


„Am avut o perioadă de două săptămâni în care nu am avut meciuri și nu știam cum vor aborda fetele partida, însă a fost foarte bine. Nu putem să vorbim de turneul final până nu ne vedem matematic calificați. Ieri, Rapid a bătut Oradea, iar lucrurile s-au complicat un pic. Meciul va fi unul la îndemână, în care ne vom menaja jucătoarele importante și vom oferi celor tinere șansa de a evolua mai mult. La rândul lor, jucătoarele de la Sportul Studențesc sunt foarte tinere. Nu ne-a deranjat să jucăm la ora 11.00, și antrenamentele tot la astfel de ore le efectuăm”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, antrenorul principal, Predrag Stanojcic.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 2.2795 secunde