CS Phoenix a premiat câștigătorii Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar - Gimnaziada la baschet

277
1

Articole de la același autor

Câștigătorii Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) - Gimnaziada la baschet, elevi componenți ai echipelor de baschet, ai Școlii nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța, au primit din partea CS Phoenix câte un rând de echipament de baschet pentru echipa de fete și un rând de echipamente de baschet pentru echipa de băieți, drept recompensă pentru performanțele obținute: locul 1 fete și locul 1 băieți la ONSS - faza județeană.

În urma disputării fazei următoare, cea de zonă, la Constanța, echipa de fete și-a menținut poziția de învingător (locul 1) și va merge mai departe la faza națională, reprezentând Școala gimnazială nr. 29 "M. Viteazul" și, implicit, județul Constanța.

Iată și componența echipei feminine: Alexandra Marcu, Andra Negrea, Maria Spînu, Andreea Bucureșteanu, Elena Garofil, Raluca Nicoară, Sabrina Sasu, Electra Milidonis, Andreea Vîjială, Ioana Dragomir, Sofia Tudose, Daria Mîță și Oana Panaitescu.

Pentru echipa masculină, au evoluat: Ștefan Gribinic, Ionuț Abagiu, Darie Grosu, Andrei Calu, Alexandru Borș, Edis Crăciun, Bogdan Constantinescu, Alexandru Buzatu, Rareș Seceleanu, Omer Naser, Radu Târșa, Mihai Avram, Alexandru Manu, Alexandru Agapie și Rareș Marin.

"Îi felicit pe această cale pe elevii și cadrele didactice implicate și le urez mult succes la următoarele competiții", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mânăstireanu. 

Comentează știrea

Gavrilescu
20 aprilie 2017
Adevarul

Tinand cont de faptul ca atat baietii cat si fetele sunt legitimati la CS Phoenix meritul este al antrenorilor de la club nu al profesorilor Ar trebui sa se revina la campionatul fara jucatorii legitimati si numai atunci putem sa apreciem profesorul dar cum in Romania totul se fura , asta e! Nu te poti lauda cu un rezultat care nu reflecta munca ta ca profesor

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Sport : BC Athletic, cu gândul la turneul final U18
Pagina a fost generata in 0.7417 secunde