LPF a modificat ora de start a meciurilor din ultima etapă a Ligii I la fotbal

CS Otopeni - FC Farul începe la ora 20.00

906
CS Otopeni - FC Farul începe la ora 20.00 - 0b24b170565b7135fe2969a3034a4d80.jpg
Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, ieri, că partidele din etapa a 34-a a Ligii I, ultima a campionatului, vor începe la ora 20.00 și nu 20.45, așa cum a fost anunțat inițial, informează site-ul oficial al forului condus de Dumitru Dragomir.

Meciurile ultimei etape a Ligii I la fotbal, a 34-a, se vor disputa miercuri, 10 iunie, iar regulamentul prevede ca toate jocurile să înceapă la aceeași oră. După negocieri între LPF și GSP TV, s-a decis și ora: 20.00.
Partidele Rapid București - Poli Iași, FC Argeș - Dinamo București, Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj și CS Otopeni - FC Farul Constanța vor fi transmise în direct de GSP TV, în timp ce derby-ul Unirea Urziceni - Steaua București va putea fi urmărit la Antena 1. Tot GSP TV va transmite, alternativ, meciurile Universitatea Craiova - FC Vaslui și FC Brașov - FC Timișoara.
Două dueluri nu apar pe "sticlă": Gloria Buzău - Gloria Bistrița (să fie oare o pură întâmplare faptul că multe dintre jocurile ardelenilor din retur nu au fost televizate?) și Pandurii Târgu Jiu - Oțelul Galați, întâlnire la care, în calitate de observator, a fost delegat constăn-țeanul Hacic Garabet.
Tot ieri, a fost desemnat și unul dintre observatorii partidei CS Otopeni - FC Farul, de pe stadionul "Astra" din Ploiești: bucureșteanul Nicolae Dobrescu.
Pentru a mai spera în evitarea retrogradării, FC Farul trebuie să învingă obligatoriu pe Otopeni, iar Mediașul să nu scoată niciun punct din jocul cu CFR Cluj.
vvv
Președintele executiv al clubului Poli Iași, Sorin Boca, a declarat că nici nu se gândește la un verdict negativ al Tribunalului de Arbitraj Sportiv în "cazul Nocturna", afirmând că forul de la Lausanne trebuie să mențină decizia comi-siilor federale.
"Nu am nicio emoție în cazul Nocturna, TAS nu poate da decât un singur verdict, favorabil Politehnicii. Din moment ce comisiile federale ne-au dat dreptate, nu văd cum Farul ar putea avea câștig de cauză la Lausanne. Regulamentele sunt în favoarea noastră, de aceea s-a și luat decizia reprogramării partidei", a spus Boca.
Replica grupării constănțene a venit imediat. "Nici noi nu avem emoții. TAS va analiza memoriul nostru și va da decizia corectă", a spus directorul executiv al Farului, Lucian Codrean Pîra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Sport : Finala de la retrogradare
Pagina a fost generata in 0.4103 secunde