CS Năvodari, revelația Diviziei A de rugby în 7

1420
2
Echipa CS Năvodari confirmă statutul de revelație a Campionatului Național de rugby în 7 - Divizia A.

La ultima etapă a competiției, desfășurată, zilele trecute, pe terenul Grivița din București, formația antrenată de Cornel Suciu și Cristian Husea s-a clasat, după un parcurs cu patru victorii și două înfrângeri, pe poziția a treia, păstrându-și locul și totodată medaliile de bronz în meciul direct cu CSM Sibiu, care avea același număr de puncte.

Iată și rezultatele înregistrate de CS Năvodari în ultima etapă: 28-10 cu Sportul Studențesc, 49-0 cu Arsenal Târgoviște, 5-29 cu RC Grivița, 19-7 cu RCM Galați, 10-14 cu Olimpia București și 19-10 cu CSM Sibiu.

Iată cum arată și clasamentul final: 1. RC Grivița, 2. Olimpia, 3. CS Năvodari, 4. CSM Sibiu, 5. Sportul Studen-țesc, 6. Metrorex, 7. RCM Galați, 8. CSR Callatis Mangalia, 9. Arsenal Târgoviște, 10. Jandarmeria București.

"Statistic, în acest campionat, CS Năvodari a obținut 15 victorii și nouă înfrângeri, fiind, totodată, singura echipă din provincie care a jucat o finală mare, în etapa a III-a, celelalte fiind disputate între Grivița și Olimpia, amândouă din București. Vrem să mulțumim pe această cale Primăriei Năvodari și conducerii clubului pentru sprijinul acordat și, nu în ultimul rând, jucătorilor, care s-au dăruit exemplar pe teren", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu.

Iată și componența lotului CS Năvodari: Cristian Grigore Cristian (cpt.), Alexandru Trandafir, Vasile Radu, Augustin Iorga, Con-stantin Trifan, Ștefan Iutu, Marius Prodan, Ionuț Prodan, Cristian Lupașcu, Daniel Lupu, Alexandru Cojocaru, Cosmin Croitoriu, Cosmin Averiti, Radu Bădărâcă și Petrică Rotaru, ultimii trei suferind însă accidentări. 

Comentează știrea

CRISTIAN COJOCARU
11 octombrie 2011
rugby

BRAVO CELOR DIN NAVODARI!!!Ma mir ca articolul nu contine si informatii despre clubul "Cleopatra",care la drept vorbind, isi aduce aportul la tot ceea ce se intampla pozitiv in rugbyul constantean SI NU NUMAI!!!

misha
10 noiembrie 2011
bravo

bravo baieti si bravo de mii de ori a antrenorului si nu numai.de aici din spania va urmaresc .salutari marius

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Social : Fără curent electric
Joi, 06 Octombrie 2011
Stire din Social : Năvodari, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.3307 secunde