CS Năvodari, pas important către un nou titlu de campioană în DNS la rugby

Duminică, 01 Noiembrie 2020, 18:37
149
Echipa de rugby CS Năvodari a reuşit să obţină o victorie importantă în primul meci oficial disputat anul acesta.

Sâmbătă, 31 octombrie, pe o ploaie măruntă ce a căzut din primul până în ultimul minut, formaţia antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase s-a impus, cu scorul de 14-7, în deplasare, în faţa celor de la CSM Galaţi, într-o partidă contând pentru turneul pentru locurile 1-4 al Diviziei Naționale de Seniori.

După ce gălăţenii au condus la pauză cu 7-3, puncte pe tabelă pentru CS Năvodari punând numai Codrin Bercu, dintr-o lovitură de penalitate, formaţia de pe litoral a făcut o repriză secundă mult mai bună şi a întors soarta jocului. Marian Niţă a marcat un eseu, iar acelaşi Bercu a mai trimis în două rânduri balonul printre beţe, din penalităţi, iar campioana en-titre şi-a asigurat astfel victoria.

În celălalt meci al turneului 1-4, Ştiinţa Petroşani a trecut fără probleme, scor 22-3, pe teren propriu, de RC Bârlad.

Pentru CS Năvodari, urmează returul cu CSM Galaţi, programat sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari.

Câștigătoarele din dubla manșă își vor disputa tur - retur finala DNS, pe 14 și 21 noiembrie, în timp ce învinsele vor juca finala mică.

Reamintim că, din cauza pandemiei Covid-19, echipele care activează în Divizia Naţională de Seniori nu mai jucaseră un meci oficial de aproape un an de zile. Pagina a fost generata in 0.302 secunde