€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:
DNS la rugby

CS Năvodari, favorită în disputa cu Grivița București

Ştire online publicată Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
În cadrul etapei a IX-a din Divizia Națională de Seniori la rugby, sâmbătă, de la ora 11, CS Năvodari întâlnește, în deplasare, pe Grivița București.

Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase își dorește să încheie sezonul cu victorii pe linie, până în prezent având patru succese cu punct bonus din tot atâtea partide.

În meciul disputat pe 6 oc-tombrie, CS Năvodari a dispus, pe stadion propriu, de Grivița, scor 33-0.

Liderul clasamentului este CS Năvodari, cu 20 de puncte, urmată de RC Bârlad (10 p), Grivița București și CSM Galați (câte 5 p).

În ultimul meci al anului, sâmbătă, 17 noiembrie, CS Năvodari va întâlni, în deplasare, pe CSM Galați. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9536 secunde