CS Năvodari a urcat pe prima poziție în DNS la rugby

1162
CS Năvodari a urcat pe prima poziție în DNS la rugby - csnavodari-1477840305.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Năvodari a învins, sâmbătă, în deplasare, cu bonus ofensiv, pe RC Bârlad, scor 39-12 (24-7), în etapa a V-a a Diviziei Naționale de seniori. 


Punctele echipei antrenate de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au fost realizate de Georgian Burlacu - două eseuri, Onal Agiacai, Dumitru Papaiane și Marian Pîrvu - câte un eseu, Nicu Ignea - două transformări și două lovituri de pedeapsă și Alexandru Trandafir - o transformare. 


"Am făcut cel mai bun joc al nostru din acest an. Meciul a fost unul foarte greu, pe un teren la fel de greu, însă ambele echipe și-au dorit victoria și a ieșit un spectacol frumos. Vreau să îmi felicit echipa pentru tot efortul depus și pentru faptul că au obținut această victorie. Acum trebuie să ne refacem rapid, fiindcă urmează partida cu Stejarul și băieții vor să se revanșeze pentru ce s-a întâmplat în primăvară. Buzoienii s-au întărit cu jucători de la Steaua și sunt extrem de motivați să ne învingă", a declarat antrenorul Cornel Suciu. 


Așadar, CS Năvodari va juca etapa viitoare (sâmbătă, 5 octombrie), tot în deplasare, în fieful echipei clasate pe locul trei, Stejarul Buzău. 


Clasament: 1. CS Năvodari (21 p), CS Știința Petroșani (18 p), 3. RC Stejarul (14 p), 4. Bucovina Suceava (12 p), 5. CSU AV (8 p), 6. RC Bârlad (7 p), 7. RCM Galați (7 p), 8. CS Mănăștur (-1 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Sport : CS Năvodari, deplasare la Petroșani
Pagina a fost generata in 0.3362 secunde