Divizia A1 la volei feminin, etapa a opta

CS Medgidia primeşte vizita revelaţiei campionatului, CSO Voluntari

174
CS Medgidia primeşte vizita revelaţiei campionatului, CSO Voluntari - 25769649535031351764782992708609-1637755397.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia susţine vineri, 26 noiembrie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, partida cu CSO Voluntari, contând pentru etapa a opta a Diviziei A1.

Se anunţă a fi un duel interesant. Formaţia gazdă, antrenată de Florin Voinea şi Radu Began, se află în acest moment pe locul trei în clasament, cu şase victorii şi o singură înfrângere, în timp ce ilfovencele sunt pe locul patru, cu cinci succese şi două meciuri pierdute. Nu trebuie uitat că Voluntariul a surprins în acest sezon, după ce a învins-o, ca şi Medgidia de altfel, pe campioana en-titre CSM Târgovişte.

Voleibalistele constănţene sunt optimiste că vor face un nou meci de zile mari acasă, motivate fiind şi de seria frumoasă de victorii pe care au acumulat-o în ultima săptămână: patru reuşite în doar şapte zile!

Meciul CS Medgidia - CSO Voluntari va fi transmis în direct pe TVR 3, fiind arbitrat de brigada Alin Mateizer (Ploieşti) / Alexandru Prodana (Bucureşti).

Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după următorul program: sâmbătă, 27 noiembrie: CS Dacia Mioveni - CS U NTT Data Cluj Napoca, CSM Volei Alba Blaj - CS Rapid Bucureşti, ACS Volei Cristina Pîrv Turda - CS Dinamo Bucureşti; duminică, 28 noiembrie: CSM Lugoj - SCM U Craiova; luni, 29 noiembrie: CSM Târgovişte - CS Ştiinţa Bacău (ora 17.00, în direct la TVR 3).

XXX

Echipa feminină de volei-cadete CS Medgidia a învins, cu scorul de 3-0, pe ACS Brăila, după un meci din Campionatul Naţional pe care l-au muncit până la ultimul punct.

Deşi au câştigat în minimum de seturi, tinerele jucătoare antrenate de Elena Nanu au avut de tras pentru a ajunge la victorie. După setul întâi, care s-a încheiat cu 25-19, în actul al doilea, voleibalistele constănţene au revenit în joc, după ce Brăila a condus cu 9-1. În final, au reuşit să-l câștige cu acelaşi scor de 25-19. Ultimul set a fost cel mai disputat, însă Medgidia a vrut să încheie socotelile şi a tranşat victoria cu 3-0, după ce s-a impus cu 25-22.

Iar cele mai mici voleibaliste (9-11 ani) ale Medgidiei au încheiat pe locul întâi turneul „Kids Volleyball”, desfăşurat la Izvorani.

Fetele antrenate de Nicoleta Cangea au reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului dintr-un total de 10 echipe participante la această competiţie.

Iată cum a arătat clasamentul: 1. CS Medgidia (12 puncte), 2. CSM Bucureşti (10 p), 3. Laguna Constanţa (8 p).

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.45 secunde