CS Marea Neagră termină anul 2016 cu zeci de medalii de aur și trofee câștigate

260
CS Marea Neagră termină anul 2016 cu zeci  de medalii  de aur și trofee câștigate - csmareaneagra-1482423304.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv "Marea Neagră" și-a desemnat cei mai valoroși practicanți de kung-fu ai anului 2016. 


În urma analizei rezultatelor înregistrate de cei 35 de sportivi legitimați în secțiile de la Constanța și Mangalia, cel mai bun sportiv s-a dovedit Tudor Bocai. Acesta a avut un sezon excelent, încununat de cele 13 medalii de aur obținute (două la Campionatul European de Kung-Fu juniori, trei la Campionatul Național de Kung-Fu și alte opt la Cupa României). 


De asemenea, de menționat sunt și performanțele reușite de Robert Sandu (19 medalii), Vlad Bocai (15 medalii), Radu Fechet (18 medalii), Marco Apetre (12 medalii), Mihaela Ocolișan (5 medalii), Claudia Dubei-Marin (8 medalii) și Daria Neica (9 medalii).


"Aceste rezultate au fost obținute la un campionat european, două campionate naționale, o cupă a României și alte 7 cupe, la mai multe probe de concurs. Sportivii au participat la multe ore de pregătire, au muncit foarte mult, au făcut eforturi mari și au fost obținute 255 de medalii, dintre care 111 de aur, 75 de argint și 69 de bronz.


O contribuție importantă în obținerea acestor rezultate a avut-o echipa care m-a ajutat permanent, astfel am avut sprijinul instructorilor Laurențiu-Radu Iorguș, Mihaela-Laura Ocolișan și Gheorghe Istrate", a declarat președintele Asociației Române de Kung-Fu, Florin Iordănoaia, 6 Duan Kung-Fu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5502 secunde