CS Mangalia, campioană națională la lupte feminine

207
CS Mangalia, campioană națională  la lupte feminine - clubulsportivmangalia-1511199782.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Mangalia a câștigat etapa finală a Campionatului Național pe echipe la lupte feminine - cadeți, ce s-a disputat în sala Liceului Sportiv "Avram Iancu" din Zalău.

Din echipa pregătită de antrenorul Marian Oancea au făcut parte sportivele Nicoleta Durak (cat. 43 kg), Ana-Maria Pîrvu (cat. 46 kg), Roxana Tif (cat. 49 kg), Georgiana Copăceanu (cat. 52 kg), Andreea Ana (cat. 56 kg), Ana-Maria Predică (cat. 62 kg), Simona Zidaru (cat. 65 kg) și Adelina Scorțeanu (cat. 70 kg).

"A fost un concurs foarte bun făcut de sportivele noastre. La această ediție, au fost prezenți și cei de la greco-romane și libere și s-a creat o atmosferă incendiară, benefică tuturor. Noi, la Mangalia, am avut întotdeauna copii, cadeți și juniori buni, apoi le oferim șansa să evolueze pentru cele mai titrate cluburi din România. Astfel, suntem o pepinieră apreciată a luptelor românești. La un moment dat, ne este greu să le asigurăm salarii cu care să-și poată întemeia o familie și de aceea suntem nevoiți să-i cedăm la alte cluburi", a declarat Lucian Luca, vicepreședinte CS Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6968 secunde