CS Farul, la înălțime! Salbă de medalii cucerite de sportivii în alb-albastru

213
CS Farul, la înălțime! Salbă de medalii cucerite de sportivii în alb-albastru - csfarul-1571873162.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Farul Constanța bifează, săptămână de săptămână, rezultate excelente. Sportivii clubului de la malul mării sunt în formă și au luat cu asalt podiumurile competițiilor naționale. 


Cele mai multe medalii au fost cucerite la Campionatul Național individual de gimnastică pentru junioare, desfășurat la Ploiești, acolo unde constănțencele au obținut nu mai puțin de 21 de medalii - șase de aur, nouă de argint și șase de bronz. Competiția s-a desfășurat în perioada 18-20 octombrie. 


La Campionatul Național de gimnastică aerobică pentru juniori și seniori, care a avut loc la Arad, CS Farul și-a trecut în palmares șapte medalii, dintre care trei de aur, două de argint și două de bronz. Gabriel Bocșer, Leonard Manta, Victoria Scupra, Alexandru Scînteie, Izabel Colioglu, Alesia Vrâncianu, Raisa Hustea și Ștefan Hustea sunt laureații acestei competiții. 
Clubul Sportiv Farul a avut reprezentanți și la Campionatul Național individual de lupte pentru juniori mici de la Medgidia, acolo unde aceștia au cucerit șase medalii. Este vorba despre Marius Slabu, Vasile Mihai, Andrei Buruiană și Marius Bejan, medaliați cu aur la categoriile lor de greutate, Denis Amet, cel care a câștigat medalia de argint, și Gesur Priboi, care s-a clasat pe poziția a treia. 


Campionatul European de haltere pentru juniori I s-a desfășurat, anul acesta, la București, în perioada 14-20 octombrie. 
Bianca Dumitrescu, de la CS Farul, a dat toate așteptările peste cap și a câștigat trei medalii - două de aur și una de argint. Ea a urcat pe prima treaptă a podiumului la 84 de kilograme aruncat și la 152 de kilograme total, pentru ca apoi să termine pe locul al doilea după ce a ridicat 68 de kilograme la stilul smuls. 
Campionatul Național de box pentru seniori a avut loc la Târgu Mureș. Aici, Andrei Drăgan a cucerit medalia de argint, după ce a câștigat finala mică la categoria 75 de kilograme. 


XXX 
Sportivii de la Clubul Sportiv Farul Constanța își continuă activitatea. În perioada 1-3 noiembrie, la Skopje, în Macedonia, va avea loc Campionatul European de Karate pentru Seniori, WSF.


Între 28 octombrie și 3 noiembrie, la Budapesta (Ungaria), se va desfășura Campionatul Mondial de lupte Under 23, acolo unde CS Farul Constanța are șanse să cucerească medalii la mai multe categorii. 


Între 24 și 29 octombrie, fariștii vor participa la Circuitul European de scrimă pentru juniori II, care va avea loc în Austria, la Klagenfurt. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5629 secunde