CS Farul, învinsă în semifinalele Superligii

176

Articole de la același autor

Echipa feminină de tenis de masă CS Farul Constanța a fost învinsă, zilele trecute, în sala Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", cu 2-5, de către ACS Dumbrăvița, în turul semifinalelor Superligii.

Punctele formației de pe litoral au fost reușite de Alina Zaharia, după ce a trecut cu același scor, 3-2, de Andreea Dragoman și Andreea Zanfir. De partea cealaltă, puternica echipă din Banat a punctat prin Andreea Zanfir (3-0 cu Andreea Filip), Adina Diaconu (3-2 cu Mihaela Plăeașu, 3-0 cu Andreea Filip și 3-1 cu Alina Zaharia) și Andreea Dragoman (3-0 cu Mihaela Plăeașu).

În sală, a fost alături de "fariste" și campioana europeană Eliza Samara, însă nu a primit acordul de a reveni la masa de joc, fiind încă în recuperare după operația chirurgicală suferită la meniscul genunchiului stâng.

CS Farul va avea o misiune extrem de dificilă, duminică, 5 martie, în deplasare, la Dumbrăvița. Dacă vor surmonta avansul din tur, sportivele pregătite de Viorel Filimon, Elena Sebe și Stelian Hașoti vor întâlni în finala competiției pe Politehnica Iași, formație ce a trecut în penultimul act de CSM Arad, scor 5-1 și 5-0. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6523 secunde