CS Farul I, pe locul secund în clasamentul Superligii la tenis de masă

201
CS Farul I, pe locul secund în clasamentul Superligii la tenis de masă - csfarul2-1613575075.jpg

Articole de la același autor

Returul Superligii la tenis de masă, cea mai importantă competiție națională inter-cluburi pe echipe, a reunit la start, zilele trecute, la Odorheiu Secuiesc, cei mai buni jucători din România, printre care și componenți ai loturilor naționale de seniori și juniori.

Astfel, alături de vedeta Bernadette Szocs, au fost prezente, în returul Superligii, Elena Zaharia, multiplă medaliată europeană la juniori II, Tania Plăian, medaliată cu argint la Europenele U21 și cu aur la Europa Top 10 juniori în 2019, iar la masculin, s-au remarcat Darius Movileanu, Andrei Istrate, multipli medaliați internațional la juniori, dar și experimentații Alexandru Cazacu, Lucian Munteanu ori Paul Mladin.

La feminin, echipa CS Farul Constanţa I a înregistrat şase victorii şi o înfrângere, rezultatele fiind următoarele: 3-1 cu CSM Bistriţa I, 3-1 cu ACS Dumbrăviţa I, 3-1 cu CSM Arad I, 3-0 cu LPS Constanţa II, 3-0 cu SCM Gloria Buzău şi 3-0 cu CSM Moineşti, unica înfrângere, scor 1-3, fiind suferită în marele duel cu CSA Steaua Bucureşti.

În urma acestui parcurs, CS Farul I s-a clasat pe locul doi în clasamentul Superligii, în urma Stelei, dar înaintea CSM-ului Bistriţa I.

Pentru CS Farul I, au jucat Alina Zaharia, Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan.

Cea de-a doua echipă constănţeană participantă în Superliga feminină, LPS „Nicolae Rotaru” II, a contabilizat două victorii (3-0 cu SCM Gloria Buzău şi 3-0 cu CSM Moineşti) şi cinci înfrângeri (0-3 cu Steaua, 0-3 cu CS Farul I, 1-3 cu CSM Bistriţa I, 2-3 cu ACS Dumbrăviţa I şi 2-3 cu CSM Arad I), ocupând locul şase în clasament.

Pentru LPS „Nicolae Rotaru” II, au evoluat Denisa Urîtu, Bianca Meiroşu şi Andreea Teglaş.

La masculin, CS Top Star TT Constanţa, în componenţa Andrei Istrate, Paul Mladin, Cristian Grigore şi Matei Dumitrescu, a terminat pe locul cinci, podiumul având următoarea configuraţie: 1. CS TT Pristavu Câmpulung, 2. CSA Steaua Bucureşti, 3. CSS Odorheiu Secuiesc I.

XXX

În perioada 26 - 28 februarie, la Buzău, vor avea loc întrecerile Cupei României - juniori I şi II. Înscrierile se pot face până la data de 20 februarie, şedinţa tehnică fiind programată în ziua de 25 februarie, de la ora 18.30, la Clubul Sportiv Şcolar Buzău.

„Antrenorii vor prezenta la şedinţă rezultatele testelor şi acordul părinţilor conform Deciziei Consiliului Director al FRTM din data de 26 ianuarie 2021 cu privire la participarea în competiţiile interne din luna februarie 2021”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis de Masă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8772 secunde