Campionatul Național de tenis de masă

CS Farul Constanța, medaliată cu bronz în Superligă

266
CS Farul Constanța, medaliată cu bronz în Superligă - csfarul-1463681051.jpg

Articole de la același autor

Echipa de tenis de masă CS Farul a reușit, ieri, la sala LPS din Constanța, să cucerească medaliile de bronz ale Campionatului Național pe echipe, Superligă feminin, după ce a învins în manșa retur a finalei mici pe CSM Bistrița, scor 5-0. În tur, victoria a aparținut tot fetelor antrenate de Viorel Filimon și Elena Sebe, scor 5-3.

În partida retur, punctele au fost reușite de Alina Zaharia (2 victorii), Mihaela Plăeașu (2 victorii) și Anamaria Sebe (o victorie). Din lot mai fac parte sportivele Timea Urszuly, Olga Blivnet și Bianca Crișan.

În finala mare, s-a impus ACS Dumbrăvița, care a trecut în dublă manșă, cu același scor, 5-3, de Politehnica Iași, câștigând astfel titlul de campioană națională.

"Returul cu CSM Bistrița a fost la îndemâna noastră și mă bucur că am reușit să câștigăm medalia de bronz pe echipe. Cu siguranță ne-am fi dorit să obținem mai mult, însă celelalte echipe au fost mai omogene. Noi suntem acum într-o componență relativ nouă față de începutul sezonului, dar sper să ne revanșăm sezonul viitor", a declarat Anamaria Sebe.

v v v

În perioada 20-22 mai, la Buzău, are loc Campionatul Național de juniori 1, proba individuală. CS Farul Constanța va fi reprezentată la această competiție de trei sportivi: Claudia Caragea, Denisa Urîtu și Emir Culpedin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0995 secunde