Mai multe ştiri online:

CS Farul Constanța, campioană națională la tenis de masă

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
În perioada 9-11 februarie, la Buzău, a avut loc o nouă ediție a Campionatului Național pe echipe, juniori ll, la tenis de masă. Talentații sportivi constănțeni au dominat copios întrecerile, reușind să se claseze cu două echipe pe podiumul competiției feminine.

Trofeul a fost câștigat de CS Farul, care le-a avut în componență pe Elena Zaharia, Alexandra Chiriacova, Alesia Băncianu și Denisa Dragomir. De asemenea, pe poziția a treia au urcat jucătoarele de la LPS „Nicolae Rotaru” - Bianca Mei-Roșu, Lorena Dumitru, Ioana Băiașu.

Ambele echipe au fost coordonate de antrenorii Viorel Filimon, Elena Sebe și psihologul Mioara Șincan.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7451 secunde