CS Farul Constanța, campioană la Naționalele de tenis de masă pe echipe

298
CS Farul Constanța, campioană la Naționalele de tenis de masă pe echipe - csfarul-1552928941.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Farul Constanța a dominat proba feminină a  Campionatului Național de tenis de masă pe echipe rezervat juniorilor l, disputat, zilele trecute, la Câmpulung. 


Prima garnitură a formației de pe litoral, formată din jucătoarele Elena Zaharia, Camelia Mitrofan și Denisa Urîtu (rezerve Denisa Dragomir și Adelina Caracostea) a terminat competiția pe prima poziție, după trei victorii în grupa finală: 3-2 cu CSM Bistrița, 3-0 cu CS Farul ll și 3-0 cu LTNM Târgu Secuiesc. 


Echipa secundă a Farului, compusă din Claudia Caragea, Alexandra Chiriacova și Alessia Băncianu, a terminat pe locul trei, reușind în grupa finală să o învingă doar pe LTNM Târgu Secuiesc, scor 3-1. 
De asemenea, cele două formații de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, avându-le în componență pe Bianca Mei-Roșu, Lorena Dumitru, Ioana Băiașu, Amalia Drăgulin, respectiv Andreea Grigore, Briana Răducan și Maria Niță, au terminat pe locurile 6, respectiv 13. 


La masculin, CS Farul, în componența Emir Culpedin, Daniel Manu și Alexandru Amzu s-a clasat pe locul 7, iar LPS "Nicolae Rotaru", cu Mihai Caminschi, Rareș Constantinescu și Cosmin Văleanu, a încheiat concursul pe locul 11. 
Toate echipele de pe litoral au fost coordonate de colectivul tehnic format din antrenorii Liliana Sebe, Anamaria Sebe, Iulia Caragea și Viorel Filimon, alături de psihologul Mioara Șincan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5069 secunde