CS Farul, campioană națională la tenis de masă

909
CS Farul,  campioană națională la tenis de masă - csfarul-1486401326.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat a fost unul plin de acțiune în tenisul de masă românesc. Bernadette Szocs și Daniela Dodean-Monteiro au luptat în turneul ITTF Europe Top 16, cei mai talentați tineri jucători români au participat la Campionatele Europene de tineret de la Soci (Rusia), iar la Constanța, în sala Liceului cu Program Sportiv, a avut loc Campionatul Național pe echipe pentru juniori ll (13-15 ani).

Prima echipa feminină a CS Farul Constanța, alcătuită din Camelia Mitrofan, Denisa Urîtu și Claudia Caragea, a obținut medaliile de aur, după un turneu fantastic în care a contabilizat nouă victorii din tot atâtea posibile, cedând doar trei puncte. Chiar dacă nu au avut-o alături pe pe Elena Zaharia, fetele pregătite de Viorel Filimon, Elena Sebe și Anamaria Sebe s-au mobilizat exemplar și nu au dat nicio șansă adversarelor sale. În grupa finală, CS Farul a trecut cu 4-0 de CS Romgaz Mediaș și CSS Slatina și 4-2 de LPS Bistrița, cea care avea să ocupe locul secund.

"Fetele s-au mobilizat exemplar și au înțeles că trebuie să-și depășească limitele și să lupte pentru fiecare minge. Nu ne-a fost deloc ușor, ne-a lipsit și Elena Zaharia, prezentă la Campionatul European, dar mă bucur că am reușit să o suplinim cu succes și să obținem medaliile de aur", a declarat antrenoarea Anamaria Sebe.

Tot de la Constanța, echipa LPS "Nicolae Rotaru", formată din Alexandra Holbură, Andreea Grigore și Bianca Meiroșu (antrenori Stelian Hașoti, Iulia Caragea, Andreea Filip, Dana Micu), s-a clasat în apropierea podiumului, pe locul 6.

În competiția masculină, prima garnitură de la CS Farul (Emir Culpedin, Daniel Manu și Alexandru Amzu) a încheiat pe locul 5, echipa secundă (Paul Militaru, Marius Tofan și Victor Durea) s-a clasat pe locul 13, iar LPS "Nicolae Rotaru" l (Vlad Buglea, Ștefan Zdrobeu, Iulian Vasiliuță), pe locul 14. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Sport : Eliza Samara, operată cu succes
Pagina a fost generata in 0.4401 secunde