CS Farul a câștigat trofeul Superligii feminine de tenis de masă

139
CS Farul a câștigat trofeul Superligii feminine de tenis de masă - csfarultenisdemasa-1434997542.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de tenis a Clubului Sportiv Farul Constanța a câștigat titlul de campioană a Superligii feminine, chiar dacă în returul disputat duminică, la Timișoara, constănțencele au fost învinse, scor 1-5, de ACS Dumbrăvița. CS Farul a pierdut trei meciuri după ce a condus cu 2-0. Singura victorie a Constanței a adus-o Olga Bliznet. Pentru CS Farul, au mai jucat Alina Zaharia și Bianca Crișan. 


În meciul din tur, elevele lui Viorel Filimon și Elena Sebe s-au impus, scor 5-1, iar departajarea s-a făcut la setaveraj, CS Farul având trei seturi în plus. Cu toate acestea, premiera nu a avut loc, deoarece nu s-a dat nicio decizie cu privire la contestația depusă de ACS Dumbrăvița după meciul din tur, în care susține faptul că Eliza Samara nu ar fi avut voie să joace pentru clubul constănțean. Contestația va fi analizată de Federația Română de Tenis de Masă pe data de 25 iunie. 


În altă ordine de idei, Eliza Samara și Viorel Filimon, împreună cu Bernadette Szocs, au plecat în Japonia, unde cele două sportive vor concura la Openul Japoniei. 


"Obiectivul nostru este să adunăm puncte pentru calificarea la JO de la Rio. Eliza e ca și calificată dacă își menține rezultatele de până acum", a declarat Viorel Filimon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7708 secunde