CS Cleopatra, victorie mare în duelul cu britanicii de la Nailsea Backwell

551
CS Cleopatra, victorie mare în duelul cu britanicii de la Nailsea Backwell - victorie-1550612375.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby juniori sub 18 ani a Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia s-a impus, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, în fața formației britanice Nailsea Backwell RFC U18, scor 60-12 (48-7), într-o partidă amicală ce a coincis cu finalitatea cantonamentului tehnico-tactic susținut, timp de o săptămână, la Snagov. 


Jucătorii pregătiți de Victor Bezușcu, Onal Agiacai, Virgil Năstase și Marian Nache au intrat pe teren cu o poftă de joc impresionantă, reușind să-i surprindă cu acțiunile lor pe jucătorii britanici. 


"Diferența dintre cele două echipe nu a fost chiar atât de mare, însă jucătorii noștri și-au dorit mult mai mult victoria. Pentru orgoliul și moralul lor, este o victorie importantă. Am dat șansa tuturor jucătorilor din lot să simtă pe pielea lor nivelul unei echipe englezești și nu m-au dezamăgit", a declarat antrenorul Victor Bezușcu. 


Constănțenii s-au reunit pe plajă, la jumătatea lunii ianuarie, intrând într-o lungă, dar intensă perioadă de acumulare fizică. După cantonamentul de la Snagov și duelul cu britanicii, tinerii rugbiști au revenit pe litoral și se pregătesc de revenirea în Campionatul Național. 


CS Cleopatra va juca prima partidă oficială a anului, în deplasare, cu LPS Focșani, pe 17 martie, în runda a Vl-a a Campionatului Național U18.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5347 secunde