CS Cleopatra va juca în Campionatul Național de rugby U12

1222
Echipa de copii U12 de la CS Cleopatra va participa la ediția 2010 / 2011 a Campionatului Național de rugby, competiție în care mai sunt înscrise alte nouă formații: CSS 3-Steaua București (două echipe), CSS 6 București-Grivița, Pantelimon, CC Buftea, RC Select, CS Triumf, CSM București și CS Joița (Giurgiu).
Întrecerile debutează sâmbătă, 2 octombrie, odată cu primul turneu de la București, programat în complexul "Arcul de Triumf".
"Vor fi mai multe turnee, iar în fiecare etapă, se vor juca maximum 4-5 meciuri. Obiectivul nostru este să creștem acești copiii, să-i ținem aproape de rugby, să-i ajutăm să progreseze. Anul acesta, nu ne-am propus să câștigăm niciun trofeu, dar, din sezonul viitor, altele vor fi datele problemei", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
În ceea ce privește echipa de juniori U16 a Cleopatrei, aceasta va evolua în campionatul regional, nu în cel al Bucureștiului.
"Mă bucur că acest club și-a redescoperit vocația, aceea de a crește copii și juniori. Rugby-ul constănțean are nevoie de o pepinieră, iar Cleopatra este o bună soluție", a spus președintele Asociației Județene de Rugby Constanța, Florian Constantin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3155 secunde