Campionatul Național de rugby juniori U16

CS Cleopatra, ultima reprezentație înainte de turneul final

1595
1
CS Cleopatra, ultima reprezentație înainte de turneul final - cscleopatra-1495124224.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia sunt obligați să învingă pe CSA Steaua București, duminică, 21 mai, de la ora 13, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", pentru a încheia pe prima poziție grupa semifinală a Campionatului Național de rugby U16.

În urmă cu două etape, formația pregătită de Victor Bezușcu și Onal Agiacai a fost învinsă, surprinzător, de CS Metrorex, pe teren propriu, scor 12-14, fapt ce le-a permis bucureștenilor să urce pe prima poziție în clasament. Dacă vor învinge pe Steaua, grație punctelor bonus acumulate, constănțenii vor putea reveni pe primul loc în serie.

"Am fost dezamăgit de faptul că am fost învinși, dar trebuie să privim și partea plină a paharului. Poate chiar aveam nevoie de un duș rece, ca jucătorii să revină cu picioarele pe pământ. Nu au ascultat planul tactic și au intrat în lupta corp la corp cu cei de la Metrorex, acolo unde pachetul lor de înaintare ne-a fost superior", a declarat antrenorul Victor Bezușcu.

Jucătorii constănțeni sunt calificați la turneul final din luna iunie chiar dacă nu vor învinge pe CSA Steaua, însă valoarea și orgoliul îi obligă să facă un meci bun, să obțină punctele și, ce este cel mai important, să iasă sănătoși de pe teren. Turneul este programat în perioada 3-10 iunie, chiar pe terenul "Constructorul-Cleopatra" din Constanța.

"Sincer, doar acest lucru mă interesează acum. Vreau ca la turneul final să avem toți sportivii valizi și să facem ceea ce ne-am propus. Va fi foarte greu să câștigăm trofeul, dar suntem încrezători", a completat Bezușcu.

De altfel, președintele clubului de la malul mării, Vasile Chirondojan, a declarat că își dorește foarte multă să încheie grupa cu o victorie în fața propriilor suporteri: "Întotdeauna am abordat meciurile la victorie, asta se va întâmpla și acum. Mai ales că vom juca în fața propriilor suporteri și trebuie să le răsplătim loialitatea. Este ultima partidă înaintea turneului final, din iunie, când vom înfrunta cele mai bune echipe din România. Trebuie să ne găsim forma perfectă și să atacăm medaliile".

v v v

Astăzi, la Băicoi, va avea loc al 5-lea turneu al Diviziei Naționale de juniori U17, la rugby în VII, competiție la care participă și CS Cleopatra Mamaia. Echipa va fi condusă doar de Onal Agiacai și va avea de înfruntat pe CS Aurora Băicoi, RC Brașov, CT "Dinicu Golescu", CN "Aurel Vlaicu" București și CS Parohial "Ștefan cel Mare și Sfânt" București. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar repriza va dura câte 10 minute, cu pauza de 2 minute. 

Comentează știrea

Dobrogean
19 mai 2017
Rugby

Sa speram ca baietii il vor contrazice pe Dl Wilkinson si vor face un joc foarte bun la Turneul finalsi vor termina pe un loc fruntas,poate chiar locul 1.....Sa vedem....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6892 secunde