€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:
Campionatele Naționale de rugby juniori U17 și U18

CS Cleopatra țintește două victorii cu bonus

Ştire online publicată Sâmbătă, 13 Octombrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Week-end plin de evenimente pentru iubitorii rugby-ului constănțean. Un interesant cuplaj va avea loc pe stadionul „Constructorul-Cleopatra“ din Complexul Sportiv „Badea Cârțan“, unde echipa gazdă are ca obiectiv obținerea a două victorii.

Primii care calcă iarba verde din „Badea Cârțan” sunt componenții echipei de juniori U17 CS Cleopatra Mamaia, care îi vor avea drept adversari, sâmbătă, de la ora 13.00, pe cei de la CTTV Galați, într-o partidă contând pentru runda a doua a Campionatului Național.

Ținând cont de faptul că, în runda inaugurală a noii stagiuni, au învins campioana CT „Dinicu Golescu” chiar în fieful acesteia, constănțenii pornesc mari favoriți, mai ales că 11 dintre titulari sunt componenți ai lotului național U17.

„Am început cum nu se poate mai bine campionatul, cu o victorie în deplasare, pe terenul uneia dintre contracandidatele la titlu. Abordăm fiecare meci doar cu gândul la victorie și sunt convins că în jocul cu CTTV Galați vom câștiga maximum de puncte. Îi invităm la stadion pe toți iubitorii rugby-ului, să vină să asiste la un spectacol de calitate”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

v v v

Show-ul continuă a doua zi, duminică, 14 octombrie, când, de la ora 10.00, CS Cleopatra va primi vizita LPS-ului Focșani, în prima etapă a Campionatului Național de rugby juniori U18. 

„Și la acest joc, obiectivul este victoria cu tot cu bonus. Ne dorim să prestăm un joc ofensiv și să înscriem cât mai multe eseuri. Cu această ocazie, îi vom vedea la lucru și pe jucătorii transferați de la CS Muschetarii Mihail Kogălniceanu. Ei fac rugby de 5-6 ani și au progresat constant. Urăm succes tuturor echipelor, suntem fair-play, fie ca cel mai bun să învingă”, a mai spus președintele Chirondojan.

Echipele Cleopatrei vor avea, etapa viitoare, meciuri dificile, în București. Sâmbătă, 20 octombrie, în CN U17, constănțenii vor înfrunta pe RC Pantelimon, iar la U18, duminică, 21 octombrie, adversară va fi Colegiul Național „Aurel Vlaicu”.

Participarea Cleopatrei în campionate se face cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8532 secunde