Campionatul Național de rugby juniori U17

CS Cleopatra, șansă uriașă de a trece pe primul loc în clasament

1055
1
CS Cleopatra, șansă uriașă de a trece pe primul loc în clasament - cscleopatra-1524158601.jpg

Articole de la același autor

CS Cleopatra, șansă uriașă de a trece pe primul loc în clasament  Întreaga suflare a rugby-ului constănțean este așteptată, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 14, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", pentru a asista la derby-ul Campionatului Național de juniori U17, dintre echipa gazdă CS Cleopatra Mamaia și CSS Bârlad. 


Cele două formații sunt primele clasate ale ierarhiei, iar în eventualitatea în care constănțenii se vor impune cu punct bonus, vor urca pe prima poziție a clasamentului, cu cinci etape înainte de final. 


CS Cleopatra Mamaia, coordonată de antrenorii Victor Bezușcu, Onal Agiacai și Marius Codea, a reușit o victorie lejeră, săptămâna trecută, în deplasare, pe terenul celor de la CN "Aurel Vlaicu" București, scor 26-0, și este pregătită pentru a-și lua revanșa împotriva puternicii școli de rugby din Bârlad, după eșecul din tur, scor 13-17. 


Aflați de trei ani împreună, jucătorii Cleopatrei vor susține un adevărat examen în fața bârlădenilor. Vor avea de demonstrat că tot acest "cantonament" continuu în care se află de ani de zile nu a fost în zadar, iar progresul să devină vizibil. 


"Suntem foarte pregătiți pentru acest meci, vrem să-i urcăm pe garduri pe adversari. Toată lumea este aptă de joc și, în același timp, pregătită să facă un meci mare. Avem șansa de a urca pe primul loc, acolo unde am fost atâția ani. Am invitat multe personalități ale Constanței, inclusiv pe primarul Decebal Făgădău. Vor avea ce vedea: încleștarea a două dintre cele mai valoroase centre de rugby din țară. Sperăm ca la final să ne bucurăm împreună de o victorie frumoasă", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 


Vara trecută, la Constanța, echipa din Bârlad se încorona campioana României la U16, după o finală contra celor de la Metrorex București, scor 20-12, desfășurată pe stadionul "Constructorul-Cleopatra". CS Cleopatra Mamaia a terminat doar pe poziția a cincea. 


Tot în această rundă, se mai dispută duelul dintre CT "Dinicu Golescu" București și CN "Aurel Vlaicu" București. 


Clasament: 1. CSS Bârlad (28 p), 2. CS Cleopatra Mamaia (27 p), 3. CSM București (24 p), 4. CT "Dinicu Golescu" (23 p), 5. LPS Focșani (9 p), 6. CN "Aurel Vlaicu" (5 p), 7. SCM Gloria Buzău (-1 p). 


Comentează știrea

Dobrogean
20 aprilie 2018
Rugby

Sa speram ca baietii nostrii vor trece peste emotii si vor face un joc frunmos si vor castiga...e greu dar nu imposibil,Barladul are o echipa puternica dar daca baietii vor intra foarte motivati....este si o zi mai speciala,baietii stiu asta...victoria va fi de partea lor.HAI CLEOPATRA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4445 secunde