€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:
Campionatul Național de rugby juniori U18

CS Cleopatra, pregătiri pentru semifinala cu Metrorex

Ştire online publicată Marţi, 14 Mai 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia au încheiat cu o victorie cu tot cu bonus ofensiv sezonul regulat al Campionatului Național de juniori U18. Formația antrenată de Victor Bezușcu, Virgil Năstase, Marian Nache și Onal Agiacai s-a impus, cu scorul de 24-5, în fața celor de la CS Metrorex, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a, disputată pe stadionul „Arcul de Triumf” din București.

Într-un alt meci al rundei de final, CSS Bârlad, principala contracandidată la titlu a Cleopatrei, a trecut la pas, scor 72-16, acasă, de LPS Focșani, dar nici acest rezultat nu a mai putut schimba configurația finală a ierarhiei: 1. CS Cleopatra (42 p), 2. CSS Bârlad (41 p), 3. Colegiul Tehnic „Dinicu Golescu” București (32 p), 4. CS Metrorex (21 p).

Semifinalele se vor disputa duminică, 19 mai, după următorul program: CSS Bârlad - CT „Dinicu Golescu” (Bârlad, stadion „Rulmentul”, ora 11.00), CS Cleopatra - CS Metrorex (Constanța, stadion „Constructorul-Cleopatra”, ora 14.00).

„Suntem în grafic, am încheiat prima parte a campionatului așa cum ne-am dorit, pe locul întâi în clasament. Suntem favoriți în semifinala cu Metrorex, nu concepem alt rezultat decât victoria. Ne vom pregăti apoi pentru marea finală, unde, cel mai probabil, vom juca cu CSS Bârlad. Surprize s-au mai văzut însă, nu ne subestimăm niciun adversar, tratăm cu maximă seriozitate aceste două meciuri care urmează și sperăm să aducem la Constanța un nou titlu de campioană națională. Acesta este obiectivul nostru. Mulțumim și pe această cale Primăriei Constanța, pentru sprijinul acordat, și îi invităm la stadion pe toți iubitorii rugby-ului constănțean, să fie alături de noi și să ne bucurăm de o nouă mare performanță”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9072 secunde