CS Cleopatra Mamaia pleacă în cantonament în Franța

5443
4

Articole de la același autor

După un parcurs perfect în prima parte a sezonului, Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia nu intenționează să slăbească ritmul, ba din contră. Tinerii rugbiști trag tare la antrenamente și fac tot posibilul de a deveni mai puternici pentru retur.

După un prim cantonament la Bușteni, la începutul lunii februarie, în care s-a pus foarte mare accent pe acumularea fizică, echipa de rugby în XV va pleca spre Franța, la Castres, în perioada 1-8 martie, acolo unde vor avea ocazia să se ia la trântă cu puternicele echipe de juniori din zonă.

Supervizați cu atenție de antrenorii Adrian Tinca și Victor Bezușcu, rugbiștii de la CS Cleopatra vor disputa trei partide amicale: pe 2 și 4 martie împotriva echipei locale din Castres, iar pe 7 martie în compania celor de la Quillan.

Formația Castres este una de renume în Hexagon. În 2013, echipa de seniori a clubului a reușit să câștige Campio-natul Franței. Din staff-ul tehnic al echipei franceze face parte și rugbistul constănțeanul Adrian Lungu, fost internațional și campion al României cu CS Farul Constanța și Dinamo București.

De asemenea, antrenamentele celor de la CS Cleopatra vor fi comune cu cele ale francezilor, o șansă în plus pentru banca tehnică de a implementa noi metode benefice de pregătire, în dezvoltarea tinerilor sportivi.

Prima formație care va reintra în focurile meciurilor va fi echipa U17 de rugby în X , pe 5 martie, în turneul de la Pașcani. La patru zile distanță, pe 9 martie, turneul va avea loc la Constanța.

La rugby în XV U16, debutul va avea loc pe 9 aprilie, în deplasare, pe terenul celor de la CS Dinamo București. Pe teren propriu, CS Cleopatra Mamaia i-a spulberat pe dinamoviști cu 37-0.

"Ne-am propus o pregătire ca la carte, în vederea reînceperii returului campionatului. Vrem să fim la capacitate maximă și să câștigăm toate partidele rămase până la final. Orice meci contează și poate face diferența, de aceea trebuie să fim concentrați și pregătiți. Jucătorii noștri se află în plină formă sportivă, însă este esențial să-i menținem așa pe tot parcursul campionatului. La turneul final, așa cum am obișnuit de-a lungul timpului, ne dorim să obținem o medalie. Muncim zilnic pentru acest lucru și nu ne oprim aici", a declarat Vasile Chirondojan, președintele CS Cleopatra Mamaia.

Turneul final al Campionatului U16 de rugby în XV se va ține chiar la Constanța, pe stadionul Constructorul-Cleopatra din Complexul Badea Cârțan, casa celor de la CS Cleopatra Mamaia. Se cunosc deja cele șase formații ce se vor înfrunta pe litoral, în luna iunie: CS Cleopatra Mamaia, Metrorex București, LPS Focșani, CT "Dinicu Golescu", CSM București și CSS Bârlad.  

Comentează știrea

CleoSparta
23 februarie 2017
Iar il promovati pe nemernicu' asta?

Pantalonii aia sunt dintr-un alt secol, cam 18!

Dobrogean
23 februarie 2017
Rugby

Felicitãri D-lui Chirondojan pentru efortul financiar de ai trimite pe copii în Franta...de a vedea de mici un club profesionist adevarat,de ai impulsiona pe micii rugbisti.La noi în tarã copii merg mai mult spre fotbal care e mai promovat mai mult ca rugbyul...pãcat pt cã rugbyul e un sport frumos când ajungi sã-l cunoști.

Dobrogean
23 februarie 2017
Rugby

Felicitãri D-lui Chirondojan pentru efortul financiar de ai trimite pe copii în Franta...de a vedea de mici un club profesionist adevarat,de ai impulsiona pe micii rugbisti.La noi în tarã copii merg mai mult spre fotbal care e mai promovat mai mult ca rugbyul...pãcat pt cã rugbyul e un sport frumos când ajungi sã-l cunoști.

Xxxxx
23 februarie 2017
Mmmm

"Nemernicul " ala baga bani in sport(spre deosebire de altii)...."Nemernicul" ala trimite niste copii intr-un turneu in Franta(in conditia in care unii copii nu au trecut de Bucuresti)....In concluzie "nemernicul ala" merita toata stima pentru ceea ce face....Bravo nea Tutu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5095 secunde