Campionatul Național de rugby juniori U17

CS Cleopatra înfruntă pe CT Dinicu Golescu cu gândul la victorie

702
CS Cleopatra înfruntă pe CT Dinicu Golescu cu gândul la victorie - cscleopatra-1525450658.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia vor evolua sâmbătă, 5 mai, de la ora 16, pe stadionul "Ghencea" din București, împotriva gazdelor de la CT "Dinicu Golescu", în cea de-a Xl-a etapă a Campionatului Național de rugby juniori U17.

Situația din clasament s-a complicat puțin pentru constănțeni. Înfrângerea de acum două etape, de pe teren propriu, cu CSS Bârlad (17-40) și faptul că au avut etapă liberă săptămâna trecută au oferit contracandidatelor la podiumul național ocazia să adune puncte. Astfel, în urma liderului incontestabil CSS Bârlad (38 puncte), sunt echipele din București, CSM (29 p) și CT "Dinicu Golescu" (28 p), urmate de CS Cleopatra Mamaia (27 p).

Pentru a reveni pe poziția secundă și a beneficia de avantajul meciului pe teren propriu în semifinala turneului final, CS Cleopatra trebuie să câștige cele patru partide rămase de disputat. În afara meciului de sâmbătă, CS Cleopatra va mai juca acasă cu SCM Gloria Buzău (12 mai) și LPS Focșani (26 mai), dar și în deplasare, pe stadionul Metrorex, împotriva CSM-ului București (19 mai).

"Fără discuții, mergem la București ca să câștigăm. Jucătorii au trecut peste eșecul în fața celor de la CSS Bârlad. Și-au vindecat rapid «rănile», iar acum sunt gata să demonstreze că a fost doar un accident. Mergem să jucăm ceea ce repetăm la antrenamente și să obținem punctele puse în joc. Mai avem două deplasări foarte grele, ambele în București, dar nu sunt imposibile", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan.

v v v

Bârlădean la origine, Vasile Chirondojan a solicitat cu succes pentru meciul cu CT Dinicu Golescu, din partea FR de Rugby, observator federal și arbitri de talie internațională, revoltat de maniera de arbitraj afișată de "fluierași", la partida de acasă, împotriva echipei CSS Bârlad.

"Pe lângă faptul că am jucat modest, am fost făcuți praf și de arbitri. S-au făcut că nu au văzut infracțiuni evidente. Erau clare ca lumina zilei, numai ei nu le vedeau. Sper ca de data aceasta rezultatul să nu mai fie viciat de maniera de arbitraj, iar cea mai bună echipă să se impună", a completat Vasile Chirondojan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5197 secunde