CS Cleopatra, campioană națională la rugby în 7

532
4
CS Cleopatra, campioană națională la rugby în 7 - cscleopatrabun-1427645867.jpg

Articole de la același autor

CS Cleopatra Mamaia a participat, timp de două week-end-uri la rând, la turneele campionatului național de rugby în 7, care s-au disputat la București, respectiv la Bârlad. La competiție, au fost înscrise șapte echipe. 


La turneul desfășurat în Capitală, CS Cleopatra s-a clasat pe prima poziție, după ce a învins echipele din Focșani, scor 28-24, Steaua (31-0), iar în finală, formația Bârladului, scor 31-21. 


La turneul din Bârlad, organizat în week-end-ul trecut, constănțenii au învins Focșaniul, scor 17-0, Baia Mare (17-0), însă au pierdut în finală cu Steaua, scor 19-12. 


În urma punctajelor obținute la cele două turnee (pe locul I la București și pe locul al doilea la Bârlad), CS Cleopatra s-a clasat pe primul loc al clasamentului general și a cucerit titlul de campioană națională la rugby în 7. Formația constănțeană a fost însoțită de antrenorul secund Victor Bezușcu și managerul echipei, Florin Țugurel. "Jucătorii au evoluat foarte bine. Au dat tot ce au putut și asta se și vede în rezultatul obținut, un rezultat excelent, care ne dă forță să continuăm. Sunt foarte încântat. Sperăm să obținem titlul și la rugby în 15, acesta fiind și principalul obiectiv", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul secund Victor Bezușcu. 


În această perioadă, antrenorul principal al echipei constănțene, Radu Nicolae Mocanu, se află în Franța, alături de echipa națională de rugby U18, care participă la Campionatul European. În lotul României, se află și doi jucători de la CS Cleopatra, Alin Davidoaia și Ionuț Pântea. Din informațiile furnizate de tehnicianul constănțean, "stejăreii" s-au calificat în semifinalele competiției, după ce au învins Olanda, scor 26-9, iar urmă-toarea adversară este echipa Belgiei. 


Comentează știrea

cojo
30 martie 2015
stire incompleta

daca nu sunteti in stare sa dati o stire completa,mai bine va abtineti !!!sunteti penibili!!!

fan rugby
30 martie 2015
Bravo Cleopatra

Sunt curios ce mai trebuia scris la stirea "CS Cleopatra campioana la rugby in 7" ?!? Poate ne lamureste domnul Cojo. Felicitari Cuget pt. stire !

cojo
30 martie 2015
stire incompleta

pentru "fan rugby" ,stirea trebuie citita toata, dar daca nu aveti capacitatea aceasta rugati pe cineva din jurul dumneavoastra sa o faca,ca sa va dati seama ca este scrisa eronat!!

cojo
30 martie 2015
arafat cel prost

dupa ce ca esti prost mai pui si frana stimate "gentelmen " !!!!cum mama dracului sa scrii cuvantul "gentelmen " in halul asta!!!???esti murdar de engleza pe la gura rau de tot stimabile"gentelmen "!!!esti prea prost ,prea ca la tara!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5385 secunde