Turneul final al Campionatului Național de rugby juniori U17

CS Cleopatra a ieșit din cursa pentru marea finală

462
1
Echipa CS Cleopatra Mamaia a suferit două înfrângeri în primele două partide susținute la turneul final al Campionatului Național de rugby juniori sub 17 ani, disputate la Cluj, în Grupa Roșie.
În jocul de deschidere, formația antrenată de Marian Nache a cedat, scor 8-27, în fața Colegiului Tehnic "Traian Vuia" Galați, iar în cel de-al doilea, a fost învinsă, la mare luptă, scor 8-10, de CTMRTF București.
"Am făcut un meci cu multe greșeli, datorate în special timpului nefavorabil. Sperăm să ne revenim și să câștigăm împotriva Clujului", a declarat, pentru site-ul frr.ro, jucătorul Adrian Rusu, de la CS Cleopatra Mamaia.
Iată și clasamentul Grupei Roșii: 1. Galați (9 p), 2. CTMRTF București (5 p), 3. Cluj (4 p), 4. CS Cleopatra (1 p).
În cel de-al treilea meci de la turneul final, CS Cleopatra înfruntă, astăzi, de la ora 19.00, pe terenul din Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", pe CSS Viitorul Cluj. Echipa constănțeană nu mai are șanse de calificare în marea finală, însă, prin jocul rezultatelor (să câștige deseară, iar Galațiul să bată pe CTMRTF), poate încheia grupa pe poziția secundă.
De menționat că partidele campionatului de la Cluj sunt urmărite de două dintre fostele glorii ale rugby-ului universitar clujean, Silviu Spătaru și Petrică Motrescu.

Comentează știrea

eu!
18 mai 2012
rugby

este bine domnule mihalache.....pentru pranz v ati castigat inca odata portia de hamsie!!!!si la vara aveti si o supa!!!!bravo

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Sport : Cuplaj rugbistic în "Badea Cârțan"
Pagina a fost generata in 0.3809 secunde