CS CFR Constanța, prezență onorabilă la Trofeul Municipiului Iași la popice

322
CS CFR Constanța, prezență onorabilă la Trofeul Municipiului Iași la popice - cfr-1341505464.jpg
Secretarul Clubului Sportiv CFR Constanța, Radu Gheorghe, și antrenorul-jucător al echipei de bowling CFR Constanța, Cătălin Remus Antimirescu, au participat, zilele trecute, la prima ediție a Trofeului Municipiului Iași la popice, turneu internațional de înalt nivel găzduit de arena de popice CFR Iași, la care au fost prezenți sportivi lansatori din România, Ucraina, Germania și Republica Moldova.
La eveniment, au asistat, pe lângă șefii Federației Române de Popice și Bowling, Elena Pană și Constantin Stamatescu, și trei dintre conducătorii Federației Internaționale de Popice, germanii Siegfried Schweikardt, Peter Richter și Georg Barth, ultimul având însă origini românești (născut la Sibiu).
"A fost un turneu foarte bine organizat, o mobilizare extraordinară, cel puțin 300 de participanți intrând în lupta pentru trofeu chiar în anul în care municipiul Iași a devenit Oraș European al Sportului", a declarat, pentru "Cuget Liber", Radu Gheorghe, care a și tras chiar 20 de bile în întrecerea veteranilor.
În ceea ce îl privește pe Cătălin Remus Antimirescu, popicar de "meserie", acesta s-a calificat în play-off-ul de 8 și a ocupat, în clasamentul final, locul 5.
Altfel, în perspectivă, "feroviarii" constănțeni își doresc să acceseze fonduri pentru a reface sala de popice a clubului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Sport : Eroii constănțeni din Cetatea Eternă
Pagina a fost generata in 0.7219 secunde