Stirile zilei de Luni, 16 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


X
Mai multe ştiri online:

Crosul studențesc Ovidius Antidrog, un succes

Ştire online publicată Luni, 16 Noiembrie 2015. Autor: Sandra MIHĂILĂ
Sâmbătă, în stațiunea Mamaia, Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS), din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, a organizat Crosul studențesc Ovidius Antidrog.

La cursă au participat peste 500 de studenți ai Universității „Ovidius”. Din informațiile furnizate de conf. univ. dr. Alin Larion, au fost prezenți 180 de băieți și 360 de fete. Organizatorii au oferit diplome primilor 20 de alergători care au ajuns la start.

Primii trei clasați au primit și diverse premii. Câștigătoarele la fete sunt Maria Olaru, Lavinia Gheorghiță și Doina Cordoș Ciulianu, iar la băieți, primii trei care au ajuns la finish au fost Adrian Gîldău, Cristian Nemeleac și Sevin Gheldiagi.

„Nu cine a fost câștigător este important, ci faptul că vrem să tragem un semnal de alarmă împotriva consumului de droguri și vrem să îi apropiem pe tineri de sport. A fost un eveniment foarte frumos, am avut vreme bună și ne-am distrat cu toții”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, conf. univ. dr. Alin Larion.

În cadrul campaniei implementată de cele două instituții, se vor mai organiza și alte competiții sportive.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7505 secunde