Crosul Dobrogei caută viitorii campioni printre elevii și studenții constănțeni

231
Crosul Dobrogei caută viitorii campioni printre elevii și studenții constănțeni - crosul-1510159915.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 11 noiembrie, la ora 10.00, se va da startul Crosului Dobrogei, activitate ce face parte integrantă din programul național "Campionii României în școală, liceu și universitate".

Evenimentul are loc grație eforturilor realizate de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității "Ovidius" Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Federația Sportul pentru Toți.

"Competiția se adresează elevilor din ciclul gimnazial, fete și băieți, și profesorilor de educație fizică și sport din unitățile de învățământ preuniversitar și studenților din cadrul Universității «Ovidius»", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon.

Linia de start va fi situată în piațeta "Perla Mamaia", cu sosire în piațeta "Cazino" din Mamaia. Prezența sportivilor, elevilor și profesorilor este prevăzută la ora 9.30, pe platoul din piațeta "Perla", urmând ca, la ora 10.00, să se dea startul pentru elevi și profesori, iar de la ora 11.00, pentru studenți.

De asemenea, și-au anunțat prezența, alături de sportivi, doi dintre cei mai valoroși și iubiți sportivi și conducători pe care i-a avut sportul constănțean: fostul mare campion la atletism Ilie Floroiu, cel care și-a anunțat, la sfârșitul acestei luni, retragerea din funcția de director al CS Farul Constanța, și fosta șefă a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța (DJST), membră de onoare a Comitetului Olimpic Sportiv Român (COSR), vicecampioană mondială la handbal, Elena Frîncu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4417 secunde